live scores


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Υπουργείο αγροτικής... μάσας

Φρούτα της κάθε εποχής στο κανάλι Αγροτικής Ανάπτυξης θα βρεις.Κερασάκια, καρπουζάκια, πεπονάκια, μουσμουλάκια...Από όλα έχει ο μπαξές!Μέχρι και την κότα με τα χρυσά αυγά βρίσκεις στο περιβόλι του υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη.Το ποσό των 76.499,72 € (ούτε καν ογδόντα ψωροχιλιάδες ευρώ) φέρεται να παίρνει εκλεκτός συνάδελφος για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο κανάλι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.Ναι,το κανάλι που υποτίθεται ότι βλέπουν οι αγρότες και ενημερώνονται για τον... κακό τους τον καιρό!
Δεύτερος συνάδελφος εισπράττει πολύ λιγότερα,μόλις 57.517,26 €, για το θεάρεστο έργο που προσφέρει στο μέσο πληροφόρησης του λαού της υπαίθρου. «Πρόκειται για σπατάλη εκατομμυρίων ευρώ»,σχολιάζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,Μιχάλης Καρχιμάκης.
Η λίστα με τους παχυλούς μισθούς έπεσε στα χέρια του υπουργού που πήγε να πάθει εγκεφαλικό! (κόψε κάτι υπουργέ μας,εγκεφαλικό για δύο παλιοεκατομμύρια ευρώ μην πάθεις,άνθρωπέ μας!)«Είναι δυνατόν να παίρνουν οι δημοσιογράφοι (εξωτερικοί συνεργάτες) περισσότερα από τους βουλευτές;»,φέρεται να ούρλιαξε,ο υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης.Ούτε ένας,ούτε δύο,αλλά εβδομήντα τέσσερις είναι οι εγγεγραμμένοι στη χρυσή λίστα,οι οποίοι τέλος του μήνα παίρνουν ένα μικρό ή μεγάλο οικονομικό βοήθημα, για να σπρώξουν προς τα μπρος την ελληνική αγροτική οικονομία τους.
Και συ αγρότη χρεωμένε,ζητιάνευε ένα ευρώ,κατακαημένε!
Την ερώτηση αυτή θα την είχαν υποβάλλει στη Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα 24 βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης,αν δεν είχε προλάβει εν τω μεταξύ να την κλείσει ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: