live scores


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Mitsubishi Triton και δώρο… κατσίκα

















Η οικονομική κρίση οδήγησε τις αυτοκινητοβιομηχανίες να κάνουν πολλές προσφορές.Άλλες κάνουν μεγάλες εκπτώσεις,άλλες δίνουν δώρο ένα αυτοκίνητο πόλης…και η Mitsubishi δίνει δώρο μία…κατσίκα!
Πρόκειται για προσφορά που κάνει η Mitsubishi Motors στην Νέα Ζηλανδία σε όλους όσοι αγοράσουν το αγροτικό φορτηγάκι Triton έως και τον Αύγουστο.
Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της Mitsubishi Motors New Zealand,η ανάκαμψη στην οικονομία της χώρας στηρίζεται κυρίως στον αγροτικό τομέα και έτσι η εταιρεία αποφάσισε να χαρίζει κατσίκες σε όσους αγοράσουν το Triton.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της εταιρείας οι κατσίκες είναι πολύ χρήσιμες στην αγροτική παραγωγή,αφού…τρώνε τα ζιζάνια στα χωράφια,χωρίς οι αγρότες να ξοδέψουν χρήματα για χημικά ζιζανιοκτόνα.
Για όσους δεν ενδιαφέρονται για την παραπάνω προσφοράγιατί έχουν ήδη κατσίκες στην κατοχή τους-σε αντάλλαγμα η εταιρεία προσφέρει και ένα «άνευ κατσίκας πακέτο» το οποίο περιλαμβάνει πέντε χρόνια εγγύηση,πέντε χρόνια οδική βοήθεια και έξτρα αξίας έως και 500 δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: