live scores


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Ο αντίλογος για τα "φρουτάκια"


Είμαι ένας από αυτούς που προσέφυγαν στην Ε.Ε για την κατάργηση του νόμου 3037\2002 που απαγόρευε την λειτουργία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών .Διαβάζοντας το άρθρο σας που αφορά στα «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ», πραγματικά εξεπλάγην με την τοποθέτηση σας, μονομερής μάλλον από κακή πληροφόρηση. Το ισπανικό μοντέλο προωθείται από συγκεκριμένο επιχειρηματία και δεν είναι πανάκεια. Το πόσο «τυχερό» είναι, μια δοκιμή του θα μπορούσε να σας ενημερώσει και να σας πείσει .Το βασικό επιχείρημα που έκανε την Ισπανία και όλες σχεδόν τις χώρες της Ε.Ε να το νομιμοποιήσουν ήταν αυτό του χαμηλού ρίσκου για κέρδος του παίκτη, η χασούρα.


Η ταχύτητα των στροφών του δεν επιτρέπει να παίξεις πολλές φορές το λεπτό και πρωτίστως δεν μπορείς να ποντάρεις μεγάλο ποσό (μέχρι 50 σεντς).Αυτό το καθιστά αυτόματα αποτρεπτικό για παιχνίδι τζόγου και με το χρόνο το απαξιώνει .Βέβαια τα δυο παιχνίδια που έχουν ορισθεί σαν μέγιστος αριθμός που μπορεί να τοποθετηθούν σε κάποιο κατάστημα μπορεί να δίνουν ένα βοήθημα στο μαγαζί της τάξεως των 50 ευρώ ημερησίως ,αλλά ταυτόχρονα το κάνουν να λειτουργεί και σαν μεθαδόνη στον παίκτη και έτσι δεν πάει στον Ο.Π.Α.Π, και στα ΚΑΖΙΝΟ .Τα χρήματα αυτά είναι αρκετά για τους πολλούς αλλά τίποτα για τους λίγους. Το ότι θα μπουν τα παιχνίδια στην μπρίζα είναι γεγονός(δεν το προβλέπει αυτό η Ε.Ε). Το θέμα είναι εάν εσείς ενδιαφέρεστε να τα πάρουν οι πολλοί ή οι λίγοι. Σας ενδιαφέρει να εξασκούν πολιτική και πιέσεις μέσω του Ο.Π.Α.Π ή να φαίνονται όλα στον προϋπολογισμό ; Το θέμα είναι να υπάρξουν οι δικλείδες που θα καθιστούν το παιχνίδι νόμιμο και αδιάβλητο. Σε αυτό σας θέλουμε αρωγούς.

Γιάννης Σ.

μέλος Δ.Σ Σ.Ε.Κ.Ε.Π(κατασκευαστών-διακινητών καταστηματαρχών)




Αναρτήθηκε από zouglapress στις 8:17 μμ....
Από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια

1 σχόλιο:

OI.METHISTANES είπε...

TA FROYTAKIA RE PAIDIA APOSIRTHIKAN GIA NA MONOPOLI TON TZOGO STIN ELLADARA MAS TO KRATOS KAI TA KAZINO....MPOROYSE AMA ITHELE NA TA ELENXI ALLA AYTOI TA THELOYN NA TA PERNOYN OLA[MONOPOLIO]KATA TA ALLA TO EKANAN GIA TON POLITI.....AISHOS GIA ALI MIA FORA...