live scores


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Μεσ΄ την πουτανιά…


Σε όλα τα κανάλια, σε όλα τα δελτία ειδήσεων, ξεφωνίζουν εναντίον των αθλίων υποκειμένων που διακινούν παιδεραστικό πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο.

Αλλά και στις άλλες βαρβαρότητες του traficking.

«Πρόληψη», λένε και ξαναλένε. «Πρέπει, ως Πολιτεία και ως κοινωνία, να κάνουμε τα πάντα για να προλαβαίνουμε αυτές τις ειδεχθείς καταστάσεις.»

Και τι δείχνουν συνεχώς; Όλες τις διαδικτυακές τοποθεσίες διακίνησης! Δηλαδή και να μην ήξερε κάποιος πού πρέπει να ψάξει, ιδού τα κανάλια μας και οι παρουσιαστές μας, ξεναγοί πρώτης τάξεως – και για τους παιδόφιλους, αλλά και για τα παιδιά που, τέτοια ώρα, μπορούν να τα δουν και να ακούσουν τι ακριβώς διακινούν αυτοί οι ελεεινοί κερδοσκόποι, φωτογραφίες, προφορικές περιγραφές, τα πάντα. Για την…πρόληψη!

Θυμάστε πιο παλιά, το ίδιο έκαναν και με τα ναρκωτικά. Γίναμε όλοι ειδήμονες για το πού βρίσκουμε την πρέζα, πόσο η δόση, πώς φτιάχνεται με το κουταλάκι, πώς τη χτυπάνε στις φλέβες, όλα! Για την πρόληψη!

Θυμάμαι πέρσι, η περιβόητη –και δαιμόνια- τηλεπαρουσιάστρια ξεφώνιζε τον…αποτροπιασμό της – ξεκαρδισμένη! - και «αποκάλυπτε», με εικόνες και τίτλους – μεσημεριάτικα! – τον 83χρονο που… βάτευε σκύλους! Δίπλα σε σχολείο, καλέ!

Τσ τσ τσ τσ! Κι εμείς γι αυτό είμαστε εδώ. Στο κανάλι μας τα δείχνουμε και τα λέμε όλα στα παιδιά. Για την πρόληψη! (Τα παιδάκια της τα έβλεπαν ΟΛΑ ή τους τα έλεγε το βράδυ σαν παραμύθι; Σκύλο τους πήρε για πρακτική εξάσκηση;)

Η πλάκα- για μας πλάκα, αυτή αγροτεμάχια αγοράζει με την υπέρογκη αμοιβή της- η πλάκα είναι που βγήκε και «ομολόγησε» πως ό,τι έκανε μέχρι τώρα στην τηλεόραση ήτανε σκουπίδια και λυπάται…Και συνεχίζει τα ίδια…Γιατί αυτά ξέρει και γι αυτά τα σκουπίδια πληρώνεται.

Υ.Γ.1. Πάλι για την πρόληψη…Τις προάλλες που πιάσανε στα πράσα αυτόν το μαλάκα τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης με την υψηλή βίζιτα, έμαθε όλος ο κόσμος απανταχού το πρακτορείο της γκόμενας! Χρυσές δουλειές θα έκανε.

Αλλά, βέβαια, και το ΠΟΣΟ της βίζιτας… Για να μαθαίνουν οι δικές μας οι ξέκωλες και εξώβυζες της Μυκόνου και των highlife κλαμπ και των τηλεπαιχνιδιών και τηλεπαρουσιάσεων ,αλλά και της πασαρέλας ανά την επικράτεια, μπας και παρτουζώνονται στο τζάμπα.

(Εδώ η πρόληψη έχει το δικό της νόημα: μη μας πιάνουνε κορόιδα! Η μαμά μας το έχει πει χίλιες φορές: ΑΥΤΟ θα το πουλήσεις ακριβά, άκουσες!)

Σιγά μη και περιμένανε από τη μαμά. Και η τηλεόραση γιατί «τα λέει όλα και τα δείχνει όλα;» Για την…πρόληψη! Πρωί βράδυ μας τρελαίνουνε με τα δημοκρατικά μπλα- μπλα τους ενάντια στη…διαφθορά, στις ληστείες, στους βιασμούς. Και κάθε μέρα κι άλλοι βιασμοί, ληστείες, λαμογιές, διεφθαρμένοι πολιτικοί και επιχειρηματίες.

«Άρπαξε να φας και κλέψε να΄χεις», αυτό είναι το δημοκρατικό σύνθημα της…πρόληψης. (Τα ΜΜΕ προσθέτουν για να είναι μέσα στη μόδα: κάνε πίπες για να΄χεις.)

Υ.Γ.2. Καλά, εχτές είδα ένα κουτσομπολίστικο, με κορυφαία του χορού του σαρκασμού τη Νανά Παλαιτσάκη, που είχαν ένα θηλυκό ΖΩΟ, μια 20σάρα γκομενίτσα και την έπαιζαν πιγκ-πογκ, κι αυτό το ηλίθιο είπε ότι θέλει τον άντρα να της κάνει τρεις φορές έρωτα την ημέρα! Κι εγώ πολύ απλά σκέφτηκα: το πρωινό με την μπανάνα, το μεσημέρι ιμάμπαλντί με μελιτζάνα Αργείτικη και το βραδινό με ένα αγγούρι καλυβιώτικο. (Σκέφτηκα, μήπως, φαλλοκρατικά; Τι λέει επ΄ αυτού «η κυρία μπλιαχ»; Ξέρει αυτή…)
Υ.Γ.3. Δηλαδή, σ΄αυτήν την περίπτωση, το κανάλι και οι παρουσιάστριες, μας έδειχναν τρόπο πρόληψης της πουτανιάς; Αφού, αυτή η slurty slut, με τις γυμνές-έως ημίγυμνες (πιο έγκαυλο, όπως θα έλεγε ο μέγας Εμπειρίκος), μας έλεγε και έδειχνε ότι εγώ τώρα είμαι 20 χρονών και θα πετύχω γιατί είμαι μεγάλη πουτάνα από μικρή.
Υ.Γ.4. Θα πρέπει - μέσα στο θέμα τους είναι- αυτές οι εκπομπές να κάνει η κάθε μία χωριστά ένα γκάλοπ, όπου οι τηλεθεατές-άλλοι μαλάκες αυτοί, αλλά είναι πάρα πάρα πολλοί!- θα ψήφιζαν την εκπομπή που προτρέπει πιο πολύ τους τηλεθεατές, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, στην πουτανιά και στα ναρκωτικά.
Θα περιμένω να δω αν τολμήσουν…οι τάχατες ρηξικέλευθοι διευθυντές παραγωγής.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Αθήνα είναι ένα μεγάλο κρεβάτι και η Ελλάδα ένα τεράστιο μπουρδέλο με νταβατζήδες τους πολιτικού και νταβατζόγριες τις των καναλιών.

Naxion είπε...

Υ.Γ.4. Θα πρέπει - μέσα στο θέμα τους είναι- αυτές οι εκπομπές να κάνει η κάθε μία χωριστά ένα γκάλοπ, όπου οι τηλεθεατές-άλλοι μαλάκες αυτοί, αλλά είναι πάρα πάρα πολλοί!- θα ψήφιζαν την εκπομπή που προτρέπει πιο πολύ τους τηλεθεατές, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, στην πουτανιά και στα ναρκωτικά.
Θα περιμένω να δω αν τολμήσουν…οι τάχατες ρηξικέλευθοι διευθυντές παραγωγής.


Βασικά θα υπάρξει πρόβλημα... Έχει πολλές καθημερινές - μεσημεριάτικες εκπομπές να παρακουλουθήσει κι αυτός και τα παιδιά του για να ψηφισει την πλέον πουτανίστικη... θα φάει πολύ χρόνο. Και φαιά ουσία, όση του απέμεινε βασικά...

jacki είπε...

Πολύ σωστά τα λες. Τα κανάλια μας κυβερνούν και δείχνουν ότι θέλουν και προωθούν επίσης ότι θέλουν.
Μα να μην ενημερωθούμε κι εμείς που να ψάξουμε καλέ μου;
Τι να πεις.. Όλοι οι ψυχανώμαλοι μας κυβερνάν.

Plenitude do Ser είπε...

Hi!

How are you?

I am Manu, from Brasil of the blog "Plenitude do Ser".

Have a good day!!!