live scores


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Τέλος η απεργία των πρακτόρων της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Η απόφαση της κυβέρνησης να φορολογήσει με 10% από το πρώτο ευρώ κάθε κέρδος από όλα τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε.προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων στους πράκτορες του Οργανισμού,οι οποίοι χθες κήρυξαν επ’ αόριστον απεργία.
Εντούτοις,το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.(Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ) χθές το απόγευμα αποφάσισε την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων των πρακτόρων επ’ αφορμή της νέας φορολογικής διάταξης.
Μάλιστα,με δηλώσεις του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε.,κ.Χρήστος Χατζηεμμανουήλ,σημείωσε:«Μετά από λεπτομερείς συζητήσεις δύο ημερών,κατά τη διάρκεια των οποίων το υπουργείο Οικονομικών ξεκαθάρισε με τρόπο κατηγορηματικό ότι η νέα φορολογία 10% των παιγνίων αφορά μόνον στα καθαρά κέρδη του παίκτη και όχι το σύνολο της επιστροφής,οι πράκτορες της ΟΠΑΠ Α.Ε.,καθώς και οι υπάλληλοί μας συμφώνησαν να αναστείλουν για την ώρα τις κινητοποιήσεις τους.Μάλιστα,θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία των τεχνικών προτάσεων που το υπουργείο ζήτησε από την ΟΠΑΠ Α.Ε. με στόχο την ορθή και προσφορότερη εφαρμογή του νόμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: