live scores


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Οδηγός διακοπών: Απίστευτοι νόμοι από διάφορες χώρες

Το καλοκαίρι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επισκεφτεί κανείς χώρες του εξωτερικού και να κάνει διακοπές. Αλλά είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε όλα όσα θα έπρεπε για τον τόπο που θα επισκεφτείτε;
Οι ταξιδιωτικοί οδηγοί δεν είναι πάντοτε…πλήρεις,αφού τους παρακάτω νόμους και κανονισμούς μάλλον δεν θα τους μάθετε προτού να είναι πολύ αργά!
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ,απαγορεύεται στους οδηγούς ταξί να κάνουν σεξ στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της βάρδιάς τους.Στη Δανία,είναι υποχρεωτικό για τους οδηγούς να κορνάρουν και να ελέγχουν αν υπάρχουν παιδιά κάτω από το αυτοκίνητο πριν ξεκινήσουν.
Στην Ταϋλάνδη,είναι παράνομο για οποιονδήποτε να βγει από ένα κτίριο χωρίς να φοράει το παντελόνι του.
Στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ,όποιος θέλει να κάνει μπάνιο σε δημόσιο χώρο (π.χ.πισίνα) πρέπει πρώτα να ελεγχθεί το μαγιό του από κάποιον αστυνομικό.Στη Φλόριντα των ΗΠΑ,απαγορεύεται να τραγουδάει κάποιος φορώντας μαγιό.
Στην Πορτογαλία,απαγορεύεται η ούρηση στη θάλασσα.
Στο Χονγκ Κονγκ,η σύζυγος άντρα που πραγματοποιεί μοιχεία έχει το νόμιμο δικαίωμα να σκοτώσει την ερωμένη με όποιον τρόπο επιθυμεί,αλλά τον σύζυγό της μόνο με τα χέρια της.
Στην Ελβετία,είναι παράνομο να «τραβάς» το καζανάκι μετά τις 22:00.
Στο Ντουμπάι είναι παράνομο να κάνεις έρωτα στην παραλία

Δεν υπάρχουν σχόλια: