live scores


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ακατανόμαστος και η κλίκα του εν Ελλάδι έχουν ήδη επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η μοιρασιά της Ελληνικής ΑΟΖ μεταξύ των δύο χωρών (Ελλάδας-τουρκίας) και το έχουν ήδη προαναφέρει με σχόλια του τύπου "αποφασίσαμε να υπάρξει διαφορετική αναγνώριση χωρικών υδάτων ανά χώρο(υφαλοκρηπίδα ΤΟ ΟΝΌΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΟΖ) σε όλη την επικράτεια ...σας θυμίζει κάτι?


Έφθασε η ώρα να σας εξηγήσω και το τι ακριβώς εννοούν:

Στα σχέδια της ΝΤΠ(κατ΄εμέ είναι η παλαιά τάξη)είναι όλη η Μεσόγειος με έδρα την Ιερουσαλήμ το 2014...στον γεωγραφικό αυτό χώρο θα πρέπει ώς Διεθνής Οργανισμός που είναι να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ειρηνική ή όχι ώστε να μείνουν όλες οι πλευρές-χώρες ικανοποιημένες και να δεχθούν με ευχαρίστηση την εφαρμογή των σχεδίων τους στο προσεχές διάστημα(έως και το -2015). Η Ελλάς λοιπόν ευρισκόμενη σε αυτόν τον χώρο θα υποστεί σύντομα την μοιρασιά στο Βόρειο Αιγαίο καθώς η πράσινη ανάπτυξη έχει ήδη δώσει τα χέρια για την απώλεια Ελληνικού εδάφους και όχι στην Θράκη όπως νομίζουν όλοι(εκεί θα προσπαθήσουν να την πάρουν μετά τον πόλεμο)η μοιρασιά θα γίνει σε κάποιο νησί ....διότι όσο και να θέλουν οι ψευτολαλίσαντες πρωτοκλασάτοι κόκορες ...γνωρίζουν ότι οι 'Ελληνες δεν θα δεχθούν την απώλεια εδάφους δίχως πόλεμο και κατά συνέπεια έχουν στήσει ήδη ένα παμπόνηρο σενάριο...εκείνο της εμπλοκής της χώρας σε μικρής έκτασης πόλεμο τον οποίο και θα χάσουμε(αυτό σχεδίασαν) ούτως ώστε να προσέλθουμε σε διαπραγματεύσεις για το σύνολο του Αιγαίου και να ήμαστε και ευχαριστημένοι ότι δεν χάσαμε και περισσότερα....βλέπετε πόσο ωραία προσπαθούν να γλυτώσουν και τις δίκες περί εθνικής προδοσίας?

1. Ο τούρκος είναι πολύ έξυπνος για να ρισκάρει να χτυπήσει κοντά στην ΑΟΖ της Κύπρου και να χάσει όλα αφού του έχουν υποσχεθεί το μισό Αιγαίο!

2. ο τούρκος δεν χτυπάει εάν δεν είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα!

3.ο τούρκος δεν χτυπάει την ημ/νία που ξέρει ότι τον περιμένεις!

4. Οι Ισραηλινοί θα έχουν τον δικό τους πόλεμο ολόγυρα να δώσουν και δεν θα μπορούν να μας βοηθήσουν τόσο όσο πολλοί πιστεύουν!

5. Το ΝΑΤΟ θα ασχοληθεί με το Ιράν εκείνη την περίοδο ...βλέπετε τα σχόλια του ομπάμα του σαρκοζί και των υπολοίπων υποτακτικών είναι και η διάλυση της Ευροζώνης βλέπεις(οικονομικός πόλεμος ΗΠΑ - ΕΕ με στρατηγό το ΔΝΤ)

6. Μόνο η Ρωσσία θα μπορούσε να κάνει κάτι (σε συμφωνία με το ΝΑΤΟ για να μην εκκινήσει τον Γ΄ΠΠ λόγω της Γεωργίας διότι απο εκεί θα πρέπει να περάσει...)


Δι αυτά ο τούρκος θα χτυπήσει ή λίγο μετά την 20 Οκτωβρίου του 2011 ή κατά τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων του ιδίου έτους... όπου π.χ. η Ελληνική οικουμενική κυβέρνηση θα έχει δηλώσει "Χρεοκοπία και την έξοδο απο το Ευρώ"

Αυτό εννοούσαν με την φράση " κάντε την κρίση ευκαιρία" για να καταλαβαίνουν οι ψηφοφόροι τους πόσο βλάψανε τα ίδια τους τα παιδιά και όχι μόνο της Ελλάδος αφού καταστρέφουν την Ευροζώνη για λογαριασμό των Αγγλοσαξώνων και την καλύτερη θέση των νομισμάτων τους στο νέο παγκόσμιο νόμισμα που έρχεται ταχέως μετά την τακτοποίηση της Μεσογείου.

Για όσους πιθανώς να στεναχώρησα θα αναφέρω ότι παρά τα σχέδια της ΝΤΠ για την Ελλάδα την διαφορά δεν θα την κάνει το 99% του σχεδίου παρά το 1% που είναι ο απρόβλεπτος παράγων....της απληστείας κατά την μοιρασιά.

Τέλος η πόλη θα περιέλθει σε Ελληνικά χέρια το έτος 2017 και αυτό δεν προέρχεται από καμμία προφητεία για όσους έτσι νομίζουν αλλά βάση σχεδίου!
Δυστυχώς όμως μέχρι τότε θα περάσουμε πολλά και όχι μόνο στην Ελλάδα...και όλα τα τελικά ξεκινάνε σε Παγκόσμιο επίπεδο την 27η Σεπτεμβρίου...

Να θυμόμαστε ότι η Ελευθερία δεν κερδίζεται με λόγια παρά με πράξεις ....πόσο μάλλον όταν θα αυτό θα πραγματοποιηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο!

Για τα παραπάνω ...

...άς πούμε ότι ένας τρελλός έγραψε περί τρελλών σεναρίων που είχε δεί σε κάποιο όνειρο πρίν χρόνια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: