live scores


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ

Με αφορμή το άθλιο, κατάπτυστο & συκοφαντικό άρθρο της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ http://enet.gr/online/online_text/c=112,id=51227324 Μένος ΜΑΤ, ακροδεξιών της Γεωργίας ΔΑΜΑ έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Καταρχάς η ίδια η λεζάντα «ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ» ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ καταδεικνύει ευθύς εξαρχής την προσπάθεια εκ μέρους της εφημερίδας να παραπληροφορήσει τους αναγνώστες χωρίς καν να παρουσιάσει τις θέσεις των ίδιων των κατοίκων που διοργανώνουν τη συγκέντρωση.Εμείς δε διοργανώσαμε ποτέ καμία αντισυγκέντρωση κατά κανενός, η αναρχική τρομοκρατική ιστοσελίδα http://athens.indymedia.org που φιλοξενείται στο server του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου με την κρατική συνενοχή χρησιμοποιείται από οργανώσεις για την οργάνωση αντισυγκεντρώσεων κατά των δικών μας νόμιμων & σύμφωνα με τα όσα ορίζει το Σύνταγμα συγκεντρώσεων.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.Στις 15.11.2008 ανακοινώνουμε στα ΜΜΕ ότι διοργανώνουμε συγκέντρωση στην Πλατέια Αγίου Παντελεήμονα στις 24.11.2008 στις 17 http://hellasress.blogspot.com/2008/11/24-5.html στην οποία διαμαρτυρόμαστε μεταξύ άλλων για την γκετοποίηση της περιοχής μας όχι από πρόσφυγες που χρησιμοποιεί παραπλανητικά η εφημερίδα αλλά από λαθρομετανάστες.Στις 21.11.2008 μια σειρά οργανώσεων: Νεολαία ενάντια στο Ρατσισμό στην Ευρώπη, «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΕ», το ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ μαζί με την τοπική επιτροπή 5ου διαμερίσματος Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ κ.λ.π. ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την ίδια ημέρα με τη δική μας ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στον ίδιο χώρο & μια ώρα πριν για να μας διαλύσουν τη συγκέντρωση με την ανοχή της αστυνομίας http://yregreece.blogspot.com/2008/11/2411-400.html & http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=927876 Εμείς συνεπείς στον αγώνα μας για την επίλυση των προβλημάτων μας όχι μόνο δεν πτοηθήκαμε,αλλά καταφέραμε να διοργανώσουμε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που κέρδισε & την υποστήριξη της κοινής γνώμης,αποτέλεσε αφορμή για ανάλογη εκδήλωση στην Πάτρα & σημείο διαλόγου τόσο στη Βουλή όσο & στην καθημερινότητα.
Στη συνέχεια,ενώ ικανοποιήθηκαν μερικώς τα αιτήματα μας,συνεχίζουμε τον αγώνα μας με την οργάνωση & δεύτερης συγκέντρωσης στις 08.12.2008 στην Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στις 17.Ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ ήδη από τις 29.11.2008 http://hellasress.blogspot.com/2008/11/blog-post_29.html την στιγμή που εμφανίζεται μια οργάνωση από αυτές που είχαν διοργανώσει την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 24.11.2008,η «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΕ» να καλεί πάλι σε νέα παράνομη αντισυγκέντρωση την ίδια μέρα με εμάς & 1 ώρα πριν με τον ίδιο σκοπό πάλι να μας τρομοκρατήσει.Και όλα αυτά τα ανακοινώνει στις 06.12.2008 http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=127460 & http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=933020 Η συγκέντρωση μας αυτή αναβλήθηκε για τις 19.01.2009 στις 17 στην οποία αναφέρεται το άρθρο της εφημερίδας λόγω των λεηλασιών που λάμβαναν χώρα στην Αθήνα εκείνη την περίοδο.
Εντωμεταξύ ενημερώσαμε την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τους ανωτέρω τραμπουκισμούς πάντα με την αστυνομική ανοχή & ζητήσαμε προστασία.Η κίνηση μας αυτή είχε ως αποτέλεσμα να μην ανακοινωθεί καμιά αντισυγκέντρωση από καμιά οργάνωση χθες,αλλά παραταύτα να χρησιμοποιηθεί & πάλι η αναρχική τρομοκρατική ιστοσελίδα http://athens.indymedia.org του ΕΜΠ που καλούσε κόσμο πάλι μια ώρα πριν για να μας διαλύσουν τη συγκέντρωση παρακινώντας σε πράξεις βίας http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=973615 & http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=973924
Εμείς παραμείναμε πιστοί στις διακηρύξεις της πρόσκλησης μας http://1.bp.blogspot.com/_yADM-6RA1z4/SXJAnBNsIaI/AAAAAAAAATc/R06CpwcPjSI/s1600-h/GetAttachment.aspx.jpg & δεν υποκύψαμε ούτε στον εκβιασμό ούτε στον εκφοβισμό ούτε σε κανένα τραμπούκο απολογούμαστε & διοργανώσαμε & αυτή τη φορά μια πολύ ωραία συγκέντρωση που & καλύφθηκε δημοσιογραφικά & από εφημερίδες & ιστοσελίδες με φωτογραφίες & τηλεοπτικά τόσο από το http://tvxs.gr/v3592 όσο & από τρίτα μέσα http://youtube.com/watch?v=4C6-5b2MUhw & http://facebook.com/video/video.php?v=1021960545049&oid=55115857291 Τόσοι φωτογράφοι & cameramen γιατί δείξαν υλικό,ενώ της Ελευθεροτυπίας απειλήθηκαν; Βολεύει βέβαια τα μέσα προπαγάνδας & όχι πληροφόρησης να μεταδίδουν πάντοτε ψευδείς πληροφορίες για να καλύπτουν την απουσία πάντοτε της άλλης πλευράς. Η δε διοργάνωση έγινε όπως πάντα από τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα αποκλειστικά οι οποίοι κάλεσαν όλους τους φορείς,όλα τα κόμματα,το 6ο δημοτικό διαμερίσμα Αθηνών & παρά την προσπάθεια λογοκρισίας διαφόρων μέσων ευχαριστούν τις 60 ιστοσελίδες που μας συμπαραστάθηκαν & προέβαλαν & την εκδήλωση μας & τα αιτήματα μας.
Λυπηρό δε γεγονός αποτελεί η συνδρομή της Αστυνομίας στους 50-60 αναρχικούς που μαζεύτηκαν που αντί να τους διαλύσει,για μια ακόμη φορά τους ανέχτηκε υπερασπιζόμενη τους & όχι μόνο αυτό αλλά επιτέθηκε με χημικά κατά ηλικιωμένων κατοίκων της συγκέντρωσης μας που λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΔΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ & ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΤΑΝ & ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

1 σχόλιο:

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

AYTO TO ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ IΝDYMEDIA (ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ ΣΩΣΤΑ?) ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΧΤΙ. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ 100 ΤΟΠ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΟΥ ΣΙΝΚ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ. ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ. ΑΧ!!! ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΩΣΩ, ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΩΤΑΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ, ΓΙΑ ΠΑΡΔΕΙΓΜΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ. ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΥΨΕΛΗ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ. ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ. ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ. (ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ - ΕΠΑΡΚΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ!!). ΟΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ. ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ. ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ, ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΠΥΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤΣ.
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΕΣ, ΑΠΛΟΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑΚΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.
ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ.
Β.Β